Kundeservice

Håndklær

5 148 tilbud


Filtrer

Velg dine nye håndklær her

Vi i Fyndiq har samlet massevis av billige håndklær som du raskt og enkelt kan kjøpe på nett hos oss. I vårt store sortiment kan du velge mellom stilige kjøkkenhåndklær, søte badehåndklær til barna og en rekke andre håndklær i ulike stiler og materialer! Leter du for eksempel etter en badeponcho med Spiderman på, har du kommet til rett sted! Velkommen til å finne dine nye håndklær i dag

Tips for et vellykket kjøp

Invester i å kjøpe badehåndklær med morsomt trykk til barna når du kjøper håndklær. Hva med for eksempel et ekte prinsessebadehåndkle eller et med Mikke Mus-trykk på? Her hos oss i Fyndiq finner du massevis av stilige badehåndklær til både barn og voksne! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Kjøp et håndkle med mønster eller trykk

På kjøkkenet er det alltid litt morsommere om kjøkkenhåndkleet knekker av litt tett på resten av interiøret. Hva med for eksempel et kjøkkenhåndkle med blomster på? Eller er du kanskje på utkikk etter et gjestehåndkle til badet? Her på Fyndiq finner du håndklær i en rekke ulike materialer og stiler, som stilige frottéhåndklær eller mikrofiberhåndklær! Eller hva med en smart hårturban som absorberer vann opptil fem ganger raskere enn et vanlig håndkle gjør? Alt dette og mye mer finner du hos oss på Fyndiq!