StartsideHjemmetTekstil
Gardiner og tilbehør

Gardiner og tilbehør

9 Tilbud

På tide å friske opp med nye gardiner & tilbehør?

Noen ganger vil du ha en liten forandring i hverdagen, og for å få den følelsen av forandring er et smart tips for å bytte ut alle hjemmets gardiner – vips føles hjemmet som nytt igjen! Hos oss i Fyndiq finner du et stort utvalg stilige, men fremfor alt billige, gardiner & tilbehør til både kjøkken, stue og soverom! Hva med et mønstret panelgardin til kjøkkenet og et lekkert skjenkegardin til stuä Hos oss i Fyndiq finner du massevis av stilige gardiner i ulike lengder, design og materialer. Velkommen til å finne billige gardiner & tilbehør online her hos oss

Tips for et vellykket kjøp

Før du plukker kurven full av gardiner & tilbehør, kan det være greit å dobbeltsjekke noen ting. Sjekk målene dine hjemme og match disse med gardinens mål før du bestiller gardin hjem. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

En heisgardin passer i alle rom

Jada, det kan være vanskelig å få soverommet helt mørkt om natten, men løsningen er enkel - du trenger riktig gardin & tilbehør! Vi i Fyndiq har samlet en rekke ulike typer gardiner & tilbehør her hos oss, derfor kan du finne alt fra et stilig heisgardin til kule panellengder med mønster. Det er med andre ord lett å finne flere favorittgardiner. Kanskje du leter etter en vakker hællengde til å henge i stua, eller kanskje draperier for å dele et rom i tö Uansett hva du leter etter i en gardinbane, kan du finne det hos oss blant alle våre gardiner & tilbehør vi har samlet her!