Kundeservice

Vakuumposer

1 982 Tilbud

Filtrer

Vakuumposer i flere størrelser

Hos Fyndiq finner du et stort utvalg av vakuumposer. Her kan du finne vakuumposer i flere forskjellige størrelser. Uansett om du skal oppbevare vinterjakken eller store dyner, så har vi vakuumposene du trenger.

Smarte vakuumposer for bedre oppbevaring

Hvis du leter etter smarte vakuumposer som gjør oppbevaringen din enklere, finner du dem her. Vi har et stort utvalg av vakuumposer i flere forskjellige størrelser og modeller. Vi har selvfølgelig mindre vesker til klærne dine men også virkelig store vesker til oppbevaring av dyner og puter. Når du oppbevarer klærne dine i vakuumposer, gir du plass til andre ting i garderoben. I tillegg beskytter du klærne mot både smuss og støv. Vakuumposene våre er enkle å bruke, du setter ganske enkelt posens ventil mot munnstykket på støvsugeren og suger ut all overflødig luft. Du kan bruke vakuumposen flere ganger. Hos oss finner du veskene i flere ulike størrelser og modeller. Har du et stort behov for oppbevaring, kjøp en multipakke med vakuumposer i forskjellige størrelser.

Vakuumposer i kofferten

Et annet tips er å pakke klærne på turen i vakuumposer, du sparer selvfølgelig plass og du trenger heller ikke bekymre deg for at klærne blir våte i disse vanntette posene. Men ikke glem å sjekke før du reiser at du har tilgang til en støvsuger før du reiser hjem igjen. Ellers vil du garantert få problemer med å få pakningen ned i kofferten.

Store vakuumposer til festklær

Hos Fyndiq finner du vakuumposer i flere forskjellige størrelser og modeller. Har du dresser og kjoler du vil oppbevare uten at de blir ødelagt, kan du bruke en vakuumpose. Vi har vakuumposer hvor du har plass til kleshengere, henger festklærne på kleshengeren og drar over vakuumposen. På denne måten beskytter du klærne mot støv og skitt og sparer også plass i garderoben. Har du klær som du skal henge opp på et loft eller i en bod, beskytter du klærne mot smuss, lukt og fukt om du bruker våre vakuumposer. Hos oss kan du trygt handle til lave priser. Vi har også gratis frakt og raske leveringer.