Kundeservice

Hullemaskiner

1 243 tilbud


Filtrer

Hvert hjem trenger en punch

Hvis det er noe alle trenger i hjemmet sitt, er det en fleksibel punch for papir og dokumenter. Kanskje du har hjemmekontor? Da er perforering noe som virkelig vil bli brukt mye for alle viktige papirer. Eller er det at du vil sortere alle regningene dine i én perm? Da har du sikkert lagt merke til at disse papirene ofte mangler hull, men dette ordner du enkelt selv når du har hull i hjemmet. Velkommen til å finne en villig punch i dag, online her hos oss på Fyndiq

Tips til et vellykket kjøp

Trenger du flere ting til hjemmekontoret? Vi har alt fra penner og skriveblokker til sakser og permer blant kontorverktøyene våre! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Punch er kontorverktøyet du ikke visste at du trengte

En punch er det du kommer på når du ikke har det, det er bare det. Kanskje det ikke engang er til vanlig A4-papir du skal bruke hullmaskinen til? Kanskje er det til og med slik at du ønsker å feste bursdagskortet til pakken du nettopp har pakket inn og trenger å lage hull for å tre gjennom gavesnoren? Å lage perfekte runde hull når du ikke har en hullstans er veldig vanskelig! Men når du har en, kan du enkelt elte den slik at du kan lage alle de hullene du vil - enten det er i et vanlig papir du vil lage fire hull i eller om du bare trenger å lage et hull i kanten av en konvolutt eller bursdagskort!