Kundeservice

Multiskreller

4 316 Tilbud

Filtrer

Kjøp billige multiscalere online hos oss på Fyndiq

Vanskelig å bestemme hva du vil spise og skalere? Gulrot? Potet? Eple? Banan? Nei ok da, du kan sikkert skrelle bananen for hånd. Men ellers er det ikke mye frukt og grønt som en multi-skreller ikke har råd til. Derfor har vi i Fyndiq samlet et bredt og billig utvalg av multivekter, som fikser det tøffeste av skjell. Vi har alt fra flerblads scalers til taggete og riflede varianter. Hvis du ikke kan bestemme deg, er det multi-skalaer med 3-i-1. Gjør koketiden behagelig! Velkommen til å prute blant våre fine produkter

Tips for et vellykket kjøp

For å unngå mest mulig rot, tåler det meste av våre flerskala oppvaskmaskin - men ikke glem å lese produktbeskrivelsen om hva som gjelder. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Skrell eller skrubb

Frukt- eller grønnsaksskreller er noe som finnes på alle kjøkken. Vi har derfor materialer og farger for enhver smak. Velg mellom materialer som kobber, rustfritt stål eller plastskrellere – og selvfølgelig blant alle regnbuens farger. Visste du forresten at mange av matens vitaminer og mineraler er i skallet? Noen ganger kan det lønne seg å bare skrubbe potetene eller gulrøttene i stedet hvis de er av god kvalitet. Derfor har vi også grønnsaksskrubber, som enkelt fjerner smuss og er enkle å både bruke og rengjøre. Hjelp deg selv til å bli mer grønn i hverdagen!