Kundeservice

Mugger

7 072 tilbud


Filtrer

Et krus for enhver anledning

Det er noen ting du må ha på kjøkkenet, og virkelig gode krus er et eksempel på det! Og bare én modell er heller ikke nok! Nei, mest av alt vil du ha et krus til enhver anledning. Derfor kan du finne alt fra tekrus og kaffekrus til take away-krus her på Fyndiq. Du bør aldri stå uten en kopp å helle morgenkaffen i. Det er ikke mange dagene som starter godt uten den gode koppen om morgenen, så se deg rundt i vårt utvalg av billige krus og se hvilke som blir dine favoritter!

Tips for et vellykket kjøp

Krus kan alltid gå i stykker, så klikk hjem noen ekstra så du har et lite lager hjemme! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Morsomme krus og fint servise

Nå som du skal handle krus kan du også benytte anledningen til å ha det gøy. Morsomme krus og krus med trykk lokker alltid frem et smil. Men noen ganger vil man også ha litt finere servise når de frekventerer god frokost. Den er også tilgjengelig her på Fyndiq! Samtidig er det ingen som sier nei til noe som et Simpsons-krus, eller et Winnie the Pooh-krus? Bare ta utgangspunkt i deg selv og livet ditt og du vil nok ganske raskt merke hvilken type krus som er et must i akkurat ditt hjem. Og ikke glem et termoskrus å ha med på farten!