Kundeservice

Bordtrær

437 tilbud


Filtrer

Mange billige bordtrær å finne på nettet her

Ingen plass for et stort juletre i år? Ikke noe problem! Her på Fyndiq har vi samlet massevis av minitrær du kan handle blant - for noen ganger er det bare et lite juletre som skal til for å sette julestemningen. Velg og vrak blant mange billige bordtrær og velg romtreet som passer i hjemmet ditt og i julepynten. Kanskje et helhvitt moderne juletre eller kanskje en klassisk variant med tilhørende julekuler allerede hengt og klart? Vi har også masse bordtrær med LED-belysning i. Velkommen til å finne nå

Tips til et vellykket kjøp

Leter du etter store plasttrær? Her har vi kun små juletrær og minitrær, men noen få klikk unna finner du alle våre store modeller! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Finn ditt romtre på nett hos oss

Ikke alle hjem har plass til et ekte tre eller et vanlig plasttre engang, men bare for det skal du ikke tro at løpet er over - det blir like mye julestemning når du har også et bordtre! Kanskje du vil ha et romtre du kan kle selv med både lys og kuler? Da er tipset å se nærmere på minitrærne som er 60 centimeter høye, for de er store nok til å tåle vanlig julepynt. Eller kanskje du virkelig vil ha en mini minigran? Da kan et bordtre med fiberoptisk belysning være noe for deg! Det juletreet er kledd med kuler, pakker og julebjeller, og når du slår på juletreet blinker det i mange forskjellige farger - virkelig stemningsfullt!