Kundeservice

Sparebøsser

1 080 tilbud

På tide å spare penger? Samle myntene dine i en fin sparegris eller sparegris!


Filtrer

Samle myntene dine i en sparebøsse

Litt grovt, du kan si at vi kan dele folk inn i to avdelinger: spare og kaste bort. Det som føles betryggende er at det er ganske enkelt å hoppe mellom disse rommene, og hvis du ønsker å gå fra sløsing til en mer økonomisk sparing, er sparegrisen en god investering for å få bedre kontroll. Her på Fyndiq har vi et fint utvalg av billige sparebøsser. Velg fra sparegris for barn i herlige farger til litt mer nedtonede krukker å spare penger i. Med vårt store utvalg har vi absolutt våpen som appellerer til deg

Tips for et vellykket kjøp

For å kunne å spare penger er å forstå verdien av penger, så sørg for at alle i familien får sin egen pistol å spare i. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet, ta kontakt med Fyndiqs kundeservice så vil vi svare hjelpe deg med saken din.

Mer enn bare et samlingssted for pengene dine

Uansett om du har en nydelig sparebøsse i elefantmotiv, er det spennende å se forbi tingen og tenke at en sparebøsse er så mye mer: det er en beholder for drømmer; en ny sykkel, båt eller en drømmetur til tropene. Ja, prøv å se sparegrisen din som et drømmested, og vi lover at du vil tenke deg om to ganger før du legger hånden i kakeglasset.