Kundeservice

Bokser og skrin

4 727 tilbud


Filtrer

Kjøp billige esker og kister på nettet

Smykkeoppbevaring er en av mange tilgjengelige bruksområder for en vakker eske eller eske. Og det er også smart å oppbevare tingene dine på denne måten fordi både bokser og kister er perfekte å samle tingene dine i – slik at du kan holde orden samtidig som boksen blir en fin interiørdetalj! Her på Fyndiq har vi samlet massevis av billige esker og kister du kan handle blant, og du finner selvfølgelig mange andre gode oppbevaringsbokser, bokser og bokser. Kanskje en liten boks til frieriet eller en boks til å oppbevare te i? Her finner du alle eskene og kistene du kan tenke deg!

Tips for et vellykket kjøp

Skal du på fest og har valgt å kjøpe gaveesken her? Benytt anledningen til å kjøpe gaven hos oss på Fyndiq også - frakten blir den samme uansett hvor mange produkter du legger i handlekurven! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Gi, lagre eller vis ut

En fin boks kan brukes til mye. Du kan ha den som interiørdetalj, lagre bilder i den eller kanskje gi den bort i gave, det er bare fantasien som setter grenser. Hva med for eksempel en trepaknings indisk boks i forskjellige størrelser? Eller kanskje du heller vil ha en haug med vakre porselenskrukker? Ta en titt gjennom utvalget og velg boksene og kistene du liker best – prut gjerne!