Kundeservice
StartsideHjemmetBygg
El-installasjon

El-installasjon

4 701 tilbud


Filtrer

Kjøp det du trenger til elektrojobben

En elektrisk installasjon, det er ikke det enkleste. Spesielt ikke hvis du ikke er utdannet elektriker. Nei, hvis du er en vanlig person uten kunnskap om elektrisitet, så bør du kanskje ikke gi deg for den vanskeligste elektriske installasjonen. Men skal du gjøre en liten elektrisk installasjon, så kan det absolutt gå smertefritt. Spesielt hvis du velger å kjøpe alt du trenger til jobben hos oss i Fyndiq. Fra en programmerbar romtermostat, til en schneider trendbryter – vi har det meste for at strømmen skal fungere. Kjøp det du mangler billig hos oss på nett

Tips for et vellykket kjøp

Er du elektriker kan du finne veldig gode produkter som gjør jobben din enklere. Men er du ikke elektriker kan det være lurt å spørre om råd før du starter en avansert installasjon. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Alt fra enklere kontakter, til vegguttak og sendere med bevegelsesmonitorer

Trenger du noe så enkelt som en grenkontakt? Det har vi også, samt veggkontakter og trådløse sendere med bevegelsesdetektorer. Når det er sagt, er det mye å finne i vårt store sortiment. Velg og velg og kjøp alt du trenger. Hos oss er frakten alltid den samme uansett hvor mye du kjøper, med andre ord er det bedre å ikke spare. Velkommen til gode kjøp!