Kundeservice

Lipgloss

Tilbud

Filtrer

  Lipgloss med mineraler

  Her på Fyndiq kan du finne billig lipgloss med mineraler og naturlige planteekstrakter, som med gunstige ingredienser gir leppene både et fyldigere utseende samtidig som de er pleiende – og med en farge som viser din personlighet! Velg mellom masse forskjellige minerallipglosser fra bareMinerals, Glominerals og Youngblood i farger som Lipgloss Rebel, Darling, Blossom, Nude, Black Cherry, Rose gold og en masse andre fantastiske farger. Velkommen til å handle minerallipgloss på nett her hos oss på Fyndiq – noe som er både glatt og enkelt

  Tips for et vellykket kjøp

  Benytt anledningen til å kjøpe flere minerallipglosser på en gang, frakten er den samme nei uansett hvor mange du kjøper! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din. Vær imidlertid oppmerksom på at forseglede varer ikke er inkludert i angreretten på Fyndiq dersom forseglingen er brutt.

  Fremhev smilet ditt med lipgloss

  Dette er kanskje det viktigste vi har, smilet vårt. Med en flatterende farge og en skinnende glans blir også leppene og smilet enda vakrere! Noen trives best i rosa nyanser mens andre våger seg på litt rødere, rosare toner og andre en mer transparent eller naken look, bare for å understreke leppenes form og gi sminken en finish. Enten du kjører på elektrisk rosa, romantisk korall eller vågal kirsebærrød, finner du den mineralske lipglossen i tonen du leter etter! Pluss at vi har mange flere lipglosser med mineraler i andre spennende farger å prøve også!