Kundeservice

Mellomromsrengjøring

4 876 tilbud


Filtrer

Ikke glem å rengjøre selv mellom tennene med støvsuging

Leter du etter billige produkter for støvsuging? Da er du på rett sted! Her på Fyndiq har vi samlet massevis av billig spaltevask til tannrekken for at du skal handle på nett. Hva med 200 meter tanntråd med myntesmak? Eller kanskje du var på utkikk etter en stor pakke Plackers? I vårt brede utvalg av gap-rens er det de fleste verktøy og instrumenter som hjelper deg å holde tennene rene jevnt. Ta en titt på tilbudet og kjøp i dag, shop gjerne rundt!

Tips for et vellykket kjøp

Benytt sjansen til å kjøpe med deg skikkelige tannbørster også! Vi her både standard manuelle tannbørster og elektriske elektriske tannbørster å velge mellom - men disse er i hver sin kategori. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din. Vær imidlertid oppmerksom på at forseglede varer ikke er inkludert i angreretten på Fyndiq dersom forseglingen er brutt.

Avstandsbørste, tanntråd og en tanntrådskinne for god rengjøring av gapet

Hvis du virkelig ønsker å slå et slag for god munnhelse, bør du ikke glemme gapet mellom tennene. Her er alt du kan tenke på for å holde munnen ren. Tannpirkere hjelper deg for eksempel med å raskt fjerne matrester som samler seg i munnen etter et måltid, og i forbindelse med tannpussen på kvelden bør du bruke tanntråd. Støvsugeren blir også enda mer effektiv om du i tillegg velger å pusse med en gap tannbørste i riktig størrelse. Eller hvorfor ikke gå all in og få en Power Floss som brukes i kombinasjon med munnvannet ditt?