Kundeservice

Parykker

5 560 Tilbud

Filtrer

Hva er en parykk?

En parykk er løst hår sammensatt i en hel frisyre og kan lages av enten ekte eller syntetisk hår. Parykker kan brukes både til hverdags eller til fest og kan være mer eller mindre realistiske ekte hår i utseendet

Hva koster en parykk

Hva en parykk koster avhenger av hvilket materiale den er laget i og hvilken kvalitet parykken koster har. Parykker laget av ekte hår må behandles på en spesiell måte for å holde håret friskt og holdbart, så prisen for slike kan variere fra noen hundrelapper opp til flere tusenlapper. Syntetiske parykker er både lettere å produsere og trenger ikke gå gjennom de samme prosessene som ekte hår, noe som også gjør dem billigere i pris mange ganger. Andre faktorer som påvirker prisen på en parykk er hvor realistisk den er, hvor langt håret er og hvilken frisyre parykken er laget i.

Hvordan vaske parykker?

For at parykken din skal holdes frisk og ikke tapes. glansen, den må vaskes, men hvor ofte bestemmes av hvor mye du bruker den. Hvis parykken brukes daglig, bør den vaskes akkurat som vanlig hår, som er omtrent hver tredje dag. Ved sporadisk parykkbruk er det tilstrekkelig å vaske den etter et par bruk. Når du vasker parykken er det viktig at du bruker sjampo og balsam som er laget kun for parykkvask og husk å ikke gni håret i parykken for hardt. Etter vask legger du parykken på et håndkle, bader og lar den lufttørke. Ikke bruk hårføner og ikke børst parykken før den er helt tørr, da dette vil slites og kan skade parykken.