Kundeservice

Deksler og etuier

3 470 Tilbud

Filtrer

Spilltilbehør

Alle som eier spill og spillprodukter av ulike slag kan trenge visst tilbehør for å holde styr på ting. Skjell og andre deksler er et perfekt alternativ som lagring og beskyttelse for spillene og konsollene dine. Her finner du mye tilbehør som fyller den funksjonen.

Nintendo Switch Cases

Vi i Fyndiq har mange forskjellige skall og etuier beregnet på Nintendo Switch. Disse dekslene er laget for å holde konsollen tørr, ren og i god stand. Det finnes flere forskjellige varianter og farger å velge mellom. Materialet i produktene er laget av vanntett og støtsikkert materiale og så videre. Dekslene er også utformet estetisk for å forbedre spillopplevelsen. Noen av veskene har medfølgende veske for ekstra beskyttelse og flere oppbevaringsmuligheter. Du kan for eksempel legge fra deg spillene dine og andre ting du trenger til din Nintendo.

Hvis du vil at din Nintendo skal vare så lenge som mulig, er det viktig at du vedlikeholder den med riktig beskyttelse og omsorg. For mye uforsiktighet og uforsiktighet kan bety at Nintendoen din slites ut for tidlig.

Spillkontrollerveske

Hvis du trenger beskyttelse for spillkontrollerne, finnes det også flere alternativer for det. Det finnes en rekke deksler laget av silikon for bedre grep og andre funksjoner som forbedrer spillopplevelsen din. Disse silikonbeskytterne/veskene kommer i flere forskjellige design. Produktene er tilgjengelige for både ps4, ps5, xbox og xbox one.

Annet lignende tilbehør

Det finnes også andre produkter som kan være smarte tillegg til spillingen din. Du kan blant annet kjøpe små silikonprodukter som nesten ser ut som silikonknapper. Disse kan du enkelt feste til kontrollen. Takket være disse produktene kan du få et veldig godt grep samtidig som du føler deg komfortabel for hendene. Også her kan du velge mellom flere ulike alternativer, de er også laget med forskjellige motiver for å piffe opp litt.

Hvis du ønsker å skaffe deg en skjermbeskytter har du nok av skjermbeskyttere å velge mellom også. Dekslene er ekstremt sterke, men samtidig veldig tynne. Skjermbeskytterne sørger for at skjermen/skjermen din forblir ripefri og risikoen for sprekker reduseres radikalt.