Kundeservice

Tilbehør til hår

4 157 tilbud


Filtrer

Kjøp billig hårtilbehør til barn på nett hos oss

Finnes det noe søtere enn et barn med en stor sløyfe i håret eller en liten spenne for å holde luggen unnä Uansett er det noe vi i Fyndiq synes er verdens søteste! Derfor har vi samlet et stort og bredt utvalg av billig hårpynt til barn her i denne kategorien som du kan velge mellom. Så se gjennom utvalget og du og barnet ditt vil sannsynligvis finne en haug med hårpynt som du faller for! Velkommen til kupp!

Tips for et vellykket kjøp

Hårtilbehør i all sin prakt, men noe som også trengs for å holde barnets hår i topp stand er en god børste og pleiende sjampo og balsam - og du vil også finn det billig hos oss på Fyndiq! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Alle barn er fine i søtt hårpynt

Gutt, jente, gammel og ung liker å være fine i håret, og det er akkurat det du får når du bruker hårpynt. Kanskje er det et diadem med roser på som skal til for å holde håret unna barnets ansikt i varme sommerdager eller hvorfor ikke en stor rød sløyfe til å sette i dusken i juleselskapet? Hos oss i Fyndiq finner du hårpynt til barn i alle aldre

og vi har hårpynt som passer til alle anledninger: skoleavslutning, dåp eller lek i parken - her finner du hårpynten du trenger!