Kundeservice

Vannleker

5 294 tilbud


Filtrer

Kupp blant billige vannleker på nett hos oss i Fyndiq

De fleste barn liker å bade – både ute og inne. Men selvfølgelig blir svømmeleken morsommere hvis det er morsomme leker å kose seg med og nettopp vannleker finner du billig her i denne kategorien! Velg og vrak blant oppblåsbare bassenger, vannballonger og annet moro - her er noe for alle slags vannleker! Ta en titt gjennom vårt brede utvalg og finn de perfekte vannlekene som barnet kan ha med seg i vannet!

Tips for et vellykket kjøp

Ikke glem at sikkerheten kommer først når det kommer til lek i vann. Benytt anledningen til å kjøpe en badering og armpuff til barna som ikke kan eller har vanskeligheter med å svømme, det er kun noen få klikk unna! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Basseng på tomten eller en vannsklie?

Å leke i vann liker både store og små barn, og i denne kategorien finner du både vannleker for babyen, tween og tenåringen med et barnslig sinn i behold! Hva med for eksempel en kjølig vannsklie til å legge ut flatt eller i en skråning på tomten? Alt som trengs er en vannslange for å koble til så vannet sprer seg på banen og glidingen kan begynne! For de minste finnes det også vannleker i form av plaskebasseng og lekebasseng. Vi har også samlet fine strandleker som bøtte og spade - men de passer for alle barn uansett alder!