Kundeservice
StartsideBarnLeketøy
Dukker og tilbehør

Dukker og tilbehør

25 620 tilbud


Filtrer

Fine dukker å leke med

Hvis det er en leke som har eksistert lenge, er det fortsatt dukken. De fleste barn har hatt en dukke mens de vokste opp, og det er virkelig en flott leke å lære å ta vare på et annet individ. Derfor har vi i Fyndiq samlet et stort utvalg av leker på nett hvor du finner fine dukker som egner seg utmerket til lek! I tillegg er vårt utvalg av leker på nett virkelig billig, og det blir neppe bedre enn å få billige leker hjem i posten til en lav fraktkostnad

Tips for et vellykket kjøp

Har du flere barn? Da kan det være greit å kjøpe flere dukker, så slipper de å bekymre seg for den samme dukken! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Å kjøre rundt i en dukkevogn

Du kan gjøre mye med dukken din. Du kan kjøre den i dukkevogn, mate den, skifte klær på den eller kanskje overnatte i en dukkeseng når du selv må legge deg. Men det finnes også dukker som oppmuntrer til andre former for lek, og blant dem har vi Barbie! Hun var den første dukken i sitt slag som portretterte en ung kvinne i stedet for en baby. Barbie oppmuntrer til mer lek som handler om forhold og karrierer, og Barbie-dukken har hatt en rekke yrker i løpet av sin lange karriere. Hvilken dukke vil du kjøpe?