Kundeservice
StartsideBarnLeketøy
Biler og kjøretøy

Biler og kjøretøy

9 268 tilbud


Filtrer

Bilen som leke

Når du er voksen og har førerkort vet du at bilen ikke er et leketøy, men for barna er det akkurat det det er. Lekebiler er et høyt verdsatt leketøy og det er nettopp derfor vi i Fyndiq har samlet massevis av forskjellige lekebiler på nett til en lav pris. Her finner du billige lekebiler i metall og platemetall, med alt fra brannbiler til biler fra filmen Biler. Ta en titt på vårt store utvalg og bestill alt du ønsker til barnet ditt i dag!

Tips for et vellykket kjøp

Mange har lekebiler som samlerbiler, og vil du ha bilen til deg og ikke barnet da du er også velkommen til å handle! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Hum, brum sier bilen

Det er både fascinerende og morsomt å se barn leke, og spesielt når de leker med små biler som rulles frem og tilbake over gulvet. Hvordan barn tenker når de leker med de små lekebilene sine og sier nynn, nynn er vanskelig å forestille seg, men én ting er sikkert, de har det gøy! Vi i Fyndiq håper du lar leken fortsette og bestiller noen nye biler til barnet ditt. Vi har et stort utvalg og med vårt low piss kan du mest sannsynlig kjøpe flere forskjellige lekebiler hjemme. Velkommen inn og prut!