Kundeservice

Sparebøsser

3 293 tilbud


Filtrer

Kjøp en billig pengeboks på nett hos Fyndiq

Vi i Fyndiq synes dette med økonomi og sparing bør starte i ung alder, og nettopp derfor har vi samlet et stort utvalg av billige sparebøsser som barn kan handle blant! Her finner du alt fra sparebøsser i form av bjørn til biler, skattekister og mye, mye mer. Kanskje du vil ha en klassisk sparegris i form av en gris? Men hvorfor ikke ta en gris med en kongekrone på hodet? Ta en titt på utvalget og se hvilken sparebøsse som passer best for deg og ditt barn! Velkommen til prute!

Tips for et vellykket kjøp

Vil du ikke kunne ta ut pengene i pistolen? Velg en sparebøsse uten åpning som må knuses for å få pengene i den! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Den som sparer, han har

Barn får ofte en krone her og en krone der som ikke brukes så ofte på lørdagsgodteri eller annet, men hvorfor ikke spare kronene i en sparebøsse og så kjøpe noe spesielt i stedet? Alle barn liker å føle ansvar og voksne, og hva gir større ansvarsfølelse enn å kunne styre sin egen økonomi? Vi i Fyndiq har mange fine sparebøsser i massevis av materialer, så hva med en sparebøsse i metall eller en keramikk som ser ut som en and? Velg pengeboksen sammen med barnet ditt og begynn å spare!