Kundeservice

Smekker

8 tilbud


Filtrer

Finn babytøfler billig hos oss på Fyndiq

Når barna er små er kontrollen over spyttet dårlig og spyttproduksjonen større, for ikke å snakke om hvordan det noen ganger kan se ut når barn har spist. Det kan rett og slett bli litt rotete og klissete med de små livene og derfor kan det være greit å ha en haug med øyenstikkere hjemme! En hengelapp er som en smekke eller skjerf, og gjør det dermed lettere for deg å holde babyen litt renere. Klikk enkelt og greit hjem en øyenstikker billig hos oss i Fyndiq - velkommen til prut i dag!

Tips for et vellykket kjøp

Uansett hvor mange smekker til baby du bestiller, er frakten fortsatt den samme. Leter du etter noe annet for barn er det bare å sjekke kategoriene eller bruke søkefunksjonen for å finne det du leter etter. Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Mindre flekker med dragelapper fra Fyndiq

Før du prøver det, kan du ikke vite det, men vi er sikre på at du vil bli fornøyd med dragelappene du bestiller! I tillegg trenger du ikke å vaske klær så ofte, da babytøflene er enkle å bytte ut og beskytter mot diverse flekker. De finnes i mange forskjellige design, med alt fra blonder, sløyfer, morsomme print og fine farger. Hvorfor ikke teste Scarfs bibs i 4-pakning eller kanskje 3-pack Scarfs bib stars? Det er noe for enhver smak rett og slett. Gjør deg selv og babyen din en tjeneste og bestill billige sikleplaster for en enklere hverdag!