Kundeservice

Figurer og karakterer

5 224 Tilbud

Filtrer

Buss på maskerade

Det morsomste som finnes å kle seg ut til maskerade, enten du er stor eller liten, det synes i hvert fall vi i Fyndiq! Her på nett hos oss kan du finne billige maskeradekostymer til dine små skøyer – til Batman, Pippi Langstrømpe, Spiderman, Doc McStuffins, Indian og cowboy, med flere! Ja, enten det er før Halloween eller bare kostymer generelt, garanterer vi at du vil finne mange morsomme figurer for barnets fantasifulle spill. I vårt store utvalg av billige figurkostymer og figurer er det alt du kan tenke deg, fra Star Wars og Toy Story til Avatar og Svampebob Firkant! Velkommen til gode kjøp

Tips for et vellykket kjøp

Er det vanskelig å velge? Ingen fare - uansett hvor mange maskeradekostymer barnet ditt vil ha, blir frakten den samme! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å klage på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Lightning McQueen eller Turtles?

Med vår hjelp kan barnet ditt gå seg vill i spill som bare barn kan - som Rødhette, Emil i Lönneberga eller hvorfor ikke like Buzz Lightyear? Vi har klær som lar barnet ditt forvandle seg fra en ninja til Dracula eller hva du kan tenke deg! La barna dine være akkurat den figuren eller karakteren de ønsker å være, enten det er noen fra Monsters High eller en superhelt med en kappe - for barn kan forvandle et maskeradekostyme i form av figurer & karakterer til en hel verden - usynlig for oss voksne!