Kundeservice

Figurer og karakterer

5 382 Tilbud

Filtrer

Kled deg ut som din favorittkarakter

Hos Fyndiq finner du et bredt utvalg av fancy kjolefigurer til lave priser. Har du planer om å gå på maskerade som Supermann, Super Mario Luigi eller Snow White, finner du kostymene hos oss i flere forskjellige størrelser og modeller.

Kled deg ut som superhelt

Her finner du et stort utvalg av maskerade kostymefigurer. Vi har de fancy kostymene du trenger for å komme som Supermann eller Star Wars stormtrooper. Du finner våre karakterkostymer for både barn og voksne. Draktene finnes i flere ulike modeller og størrelser. Vi har komplette sett som inkluderer maske, hansker og hette. Hvis du allerede har et kostyme og bare trenger å kjøpe en kappe eller støvler, finner du det her også

Bli ditt idol

Når det er tid for maskerade, finner du et enormt utvalg av kostymer hos oss. Hvis du har lyst til å kle deg ut som ditt store idol, finner du antrekket du trenger her. Uansett om du vil kle deg ut som Elvis eller Darth Vader, finner du det hos oss til lave priser. Vi har maskeradekostymer for både barn og voksne som ønsker å kle seg ut som sine idoler. Noen av våre sett inneholder både maske, hansker og kappe til kostymet. Hvis du heller vil komplettere en body med støvler, hansker og kappe, har vi det også. Du finner våre kostymer i flere forskjellige størrelser, modeller og materialer slik at du alltid kan velge noe som passer deg.

Detaljene til maskeraden

Hvis du liker å kle deg ut, vil du elske å finne gode kjøp i vårt varierte utvalg av ulike tilbehør til maskeraden. Vi har massevis av parykker, hjelmer og annet hodeplagg i flere ulike modeller. Hvis du mangler sverd, økser, fotlenker eller skjold, finner du dem også her. Sjekk også ut vårt utvalg av festsminke, her kan du finne alt fra glitrende øyenvipper til tatoveringer som ser ut som skumle sår. Alt for å gjøre antrekket ditt til en suksess på maskerade. Hos oss kan du trygt handle til lave priser. Bestiller du fra oss har du også gratis frakt og raske leveringer.