Kundeservice
StartsideKampanjer
Valentinsdagsgave - Stort utvalg med gode priser & billig frakt

Finn den ideelle kjærlighetsgaven

Å gi en gave til noen du er glad i er en fantastisk måte å vise hvor mye du setter pris på den personen. I tillegg kommer du enda nærmere når du ser gleden ved å motta den perfekte gaven! Det handler om å vite hva den andre personen liker og vil bruke – har de noen hobbyer, interesser eller favoritting?

Valentinsdagsgave: Han

Dette er en perfekt mulighet til å kjøpe noe fyren din aldri ville kjøpt til seg selv, men gjerne vil få i gave! Som for eksempel en deilig Shiatsu massasjepute for fyren med stive skuldre. En multipakke med fargerike sokker ville absolutt ikke gått galt heller.

Valentinsdagsgave: Henne

Ville jenta di sette pris på å motta kjærlighetskuponger fra deg? En kupong for "frokost på sengen" og en annen for "blomster til deg på jobben" ville gjøre enhver jente glad! Om vinteren er det også lett å få kalde føtter, så hva med et par termotøfler for å holde kjæresten din varm i vinter?

Valentinsdagsgave: Barn

Barn har så mange interesser, og avhengig av alder kan det være vanskelig å vite hva de vil ha. For yngre barn, hvorfor ikke kjøpe en stor bamse de kan ha på rommet, sove med eller til og med leke med med venner? Hvis du har et barn som elsker å slappe av, vil vi anbefale en ryggskraper for maksimal avslapning. Eller hvis tenåringen din er en teelsker, vil vi foreslå en søt teholder som gjør tetiden enda morsommere!

Tips til unike gaver

Når en person betyr mye, kan det noen ganger være vanskelig å formidle alle følelsene sine. Derfor er det en så verdifull handling å gi gaver på Valentinsdagen, da det er en unik mulighet til å vise følelsene på en annerledes og spesiell måte. Hvis du leter etter noen tips om hvordan du kan gi din partner en spesiell gave, les videre.

Gjør et minne til en gave

Du har sikkert flere gode minner sammen med den du tenker på. Hvorfor ikke ta minnet og gjøre det til en gave? Har du for eksempel reist med kjæresten din og har mange polaroidbilder sammen, kan du kjøpe denne magnetiske minifotorammen og sette inn favorittbildet ditt fra turen - da vil jenta di ha et minne for livet som hun kan sette på nattbordet! Eller hvis du og din beste venn for lengst har knyttet sammen tarotkort og elsker alt som er mystisk, kan du kjøpe en tarotpakke og gi magiens gave! Når du gir en gave som har en symbolsk betydning, viser du at du ikke bare bryr deg om personen, men at du verdsetter og setter pris på tiden dere tilbringer sammen.

Legg til en gullkant til hverdagen

Det er ikke alltid lett å vite hva man skal kjøpe i gave til de som ser ut til å ha alt fra før. Spesielt for disse personene kan det være en god idé å kjøpe en gave som setter en gullkant på hverdagen! I stedet for å gi bort den tradisjonelle Valentinsdag-gaven med roser og sjokolade, hvorfor ikke bytte ut vanlige roser med gullbelagte roser? Den perfekte dekorgjenstanden for personen som allerede har alt – og vi er ganske sikre på at dette er noe de ikke allerede har hjemme. Du kan også sørge for å heve kjærlighetsfølelsen ved å legge til festpynt under feiringen, som disse ballongene fylt med rød konfetti.