Kundeservice
StartsideKampanjer
Morsdagsgave og gaveideer 2024 🌸 - Kjøp på nett

Morsdag 2024 er rett rundt hjørnet, du har vel ikke gått glipp av å fikse en gave?

Ingen problem, online her hos oss på Fyndiq er det nok av gaveideer. Vi har samlet kjærlige, gjennomtenkte og morsomme morsdagsgaver på ett sted. Men vet du hva det beste er? Når du handler hos oss kan du alltid regne med å finne billige morsdagsgaver. Her er tips om flere forskjellige slags gaver og du kan navigere deg frem til flere forskjellige kategorier herfra – alle tilpasset for å skjemme bort mamma litt ekstra med en morsdagsgave etter hennes smak!

Tips for et vellykket kjøp! Du glemmer vel ikke pappa? Farsdagen feires andre søndag i november, og her på Fyndiq er det selvfølgelig en egen avdeling dedikert til farsdagsgaver! Har du spørsmål om bestillingen din eller ønsker å reklamere på kjøpet ditt, kontakt Fyndiqs kundeservice så hjelper vi deg med saken din.

Billig morsdagsgave finner du her! Hva liker moren din? Kanskje hun liker å få masse gaver, da er tipset å sjekke ut seksjonen vår med hele 100 gavetips. Det er garantert mye moro å shoppe i. Vi har også samlet tips til hvordan du kan gjøre de klassiske gavene hetere ved å erstatte dem med andre moderne varianter som du finner hos oss. Husk at det er tanken som teller, så velg noe du vet mamma vil sette pris på. Så hva venter du på? Sørg for å skjemme bort mamma akkurat nå og overøse henne med alle morsdagsgavene du kan klemme inn i vognen!

Slik fungerer Fyndiq: Fyndiq har samlet alle internetts funn under ett tak. Her kan du finne produkter fra mange tusen forskjellige butikker fra hele Sverige. Bestiller du mer enn ett produkt er det stor sjanse for at de blir sendt fra forskjellige butikker, og blir derfor levert i flere forskjellige pakker. Men uansett hvor mange produkter du bestiller, er fraktkostnaden alltid billig.

Vanlige spørsmål om morsdagen

Når er morsdagen 2024?

I Norge feirer vi morsdagen den 11. februar.

Hvem introduserte morsdagen?

Mothers day, eller morsdagen som vi sier i Norge, ble lansert i USA allerede i 1905 av en lærer ved navn Anna Jarvis for å hedre morens minne. Dette spredte seg og i 1914 ble det helligdag i landet.

Hva kan du kjøpe i morsdagsgave?

Vanlige gaver til mor på morsdagen er:

  • Smykker

  • Tilbehør

  • Massasjeprodukter

  • Opplevelser

  • Bøker

  • Middag