Kundeservice

Design dine egne hettegensere, collegegensere og t-skjorter fra kun kr 289!

Trykk dine egne design på plagg av høy kvalitet - perfekt til deg selv, som gave, til organisasjonen din, til undervisningen ... mulighetene er mange!

Fantastisk pris
Rask levering
Flerfargetrykk

Lag unike og personlige hettegensere, sweatshirts og t-skjorter
På Fyndiq kan du designe din egen tilpassede hettegenser eller t-skjorte. Slipp kreativiteten løs og skap og tilpass ditt eget unike klesplagg! Velg farge og størrelse, og skap noe helt spesielt som passer din stil.

Tilpass utskriftene med ditt eget foto, bilde eller tekst
Du kan laste opp egne bilder eller skrive inn tekst direkte i designmotoren. Disse plaggene egner seg utmerket til personlige gaver, klubbklær og mye mer. Velg den modellen og størrelsen som passer deg best, og klikk deg videre for å skape den perfekte gaven eller reklameartikkelen.

Tilpasset trykk med tekst
I tillegg til å legge til egne bilder og design kan du selvfølgelig også legge til tekst etter eget valg. Vi har mange skrifttyper å velge mellom!

Kvalitet til en god pris
Vi bestreber oss alltid på å tilby gunstige priser uten å gå på kompromiss med kvaliteten. Klærne er av god kvalitet og selges til en god pris! Vi bruker avansert trykketeknologi for å sikre at ditt designtrykk gjengis med levende farger og høy kvalitet. Det vet vi, og det er vi stolte av!

Ofte stilte spørsmål og svar

Hvilke modeller kan jeg designe utskrifter for?
Våre plagg er unisex og passer alle! Vi har hettegensere, collegetrøyer og t-skjorter.

Kan jeg legge til tekst på de trykte klærne mine?
Ja, det er mulig å legge til tekst, bilder og annet som du selv laster opp.

Hvor mye koster det å designe min egen hettegenser eller t-skjorte?
Prisen avhenger av hvilken modell og stil du velger, og starter fra kr 289. Vi tilbyr alltid gunstige priser!

Kan jeg bestille som bedrift og betale med faktura?
Ja, det gjør vi! Du kan handle hos oss både som privatperson og som bedriftskunde. Våre hettegensere og t-skjorter er perfekte profil- eller foreningsplagg uansett hvilken organisasjon de er tiltenkt!

Har du flere produkter du kan designe selv?

Ja!!! Hos Fyndiq kan du også designe våre mest solgte mobildeksler til hundrevis av telefonmodeller. Alt til utrolig gode priser. Hvorfor ikke designe og kjøpe flere ulike unike produkter hos oss?