Kundeservice

Kabler

1 907 tilbud


Filtrer

Lydkabel

Hvis du leter etter en ny kabel til lydanlegget ditt, har du kommet til rett sted. Vi har et stort utvalg av kabler som passer til ulike enheter, så det er med stor sikkerhet du finner det du leter etter her hos Fyndiq. Er du på jakt etter en aux-kabel til ditt analoge utstyr, finner du den også i sortimentet. Trenger du adapter finner du et stort utvalg hos oss på Fyndiq.

Kjøp smart og rimelig på nett

Her finner du et rimelig utvalg av lydkabler som passer til flere installasjoner. Gjennom oss i Fyndiq finner du enkelt og greit din ønskede lydkabel raskt og smart. I vårt sortiment finner du også andre passende deler til din installasjon. Velg først kabelen din ved å søke i kategorien, og flere forslag vises som du kan velge mellom. Hvis du har problemer eller ikke finner det du leter etter, kan du kontakte vår kundeservice.

Velge lydkabel

Den er ikke så lett å finne i jungelen av kabler fordi den må passe til mobilen eller annen lyd enhet som mange tror. For å få en god overføring av lyd er det viktig at du bruker riktig lydkabel. Det er også viktig at koblingen passer til enheten den skal kobles til slik at den er pålitelig.

Kvalitet på kabler

Selv om du har et utstyr av høy kvalitet hjemme, kan kablene gi dårlig kvalitet hvis de er ikke bra eller egnet. Det kan også gå ut over kvaliteten under arbeidet ditt og føre til at systemet ikke fungerer.

Noen kabler har forskjellige koblinger i endene, så du må se litt ekstra for å ikke kjøpe feil. Da må du tenke på avstanden slik at lengden på kabelen blir riktig. Det er veldig frustrerende hvis det er for kort, velg litt lenger.

Hvilket uttak og modell

Vær forsiktig med koblingene og sørg for at de passer der du vil bruke den. Det gjør det enklere for deg og kan komme raskere i gang med det du hadde tenkt å gjøre, og dermed få enhetene dine i gang.